Verkoop Vuurwerk

Actueel

Korting bij John de Knaller

Ook dit jaar worden de vroegboekers beloond bij John de Knaller! Bestel in de maand november jouw vuurwerk, en geniet van aftelkorting! Soms tot wel 25% op het aankoopbedrag! Afhalen kan vervolgens op zaterdag 28, maandag 30 of dinsdag 31 december.

  • 1 t/m 3 november 2019 : 25% korting
  • 4 t/m 10 november 2019: 20% korting
  • 11 t/m 17 november 2019: 15% korting
  • 18 t/m 24 november 2019: 10% korting
  • 25 t/m 30 november 2019: 5% korting

Dus pak die korting en bestel snel!

Aanbiedingsartikelen en andere acties zijn uitgesloten van deze korting.

Lees meer: Korting bij John de Knaller

Vuurwerk afsteken in Almere in 2019, wat zijn de regels?

Wil jij dit jaar weer vuurwerk afsteken in Almere? De regelgeving lijkt elk jaar te veranderen, dus hoe staat het ervoor in 2019? Vuurwerk in Almere mag je vanaf 31 december om 18.00 uur afsteken. Tot 02:00 uur in de nacht op 1 januari mag je doorgaan, waarna het in principe klaar moet zijn. Ook geldt er een minimumleeftijd voor het afsteken van vuurwerk in Almere. Afhankelijk van het type vuurwerk is de minimumleeftijd 12, 16 of zelfs 18 jaar oud. Afhankelijk van de gemeente kunnen er plaatselijke Verordening worden ingesteld.

Vuurwerk Almere

Lees meer: Vuurwerk afsteken in Almere in 2019, wat zijn de regels?

Kopen van vuurwerk in Almere

Binnenkort weer vuurwerk kopen in Almere? Vanaf november zijn er verschillende acties en aanbiedingen verkrijgbaar in de voorverkoop. De voorverkoop voor vuurwerk in Almere loopt tot 21 december (afhankelijk van de vuurwerkwinkel). Vuurwerkwinkels in Almere die wij aanraden zijn JohndeKnaller en VerkoopVuurwerk. Uiteraard zijn alle verkooppunten van vuurwerk gebonden aan regels m.b.t. leeftijd, gewicht en vergunningen.

Lees meer: Kopen van vuurwerk in Almere

Verkoopdagen vuurwerkwinkels Almere 2019

Dit jaar bieden de vuurwerkwinkels in Almere vrije verkoopdagen aan op zaterdag 28 december, maandag 30 december en dinsdag 31 december. Zondag 29 december is er dus geen vrije verkoop!! Deze dag kan je alleen je CAT 1 vuurwerk kopen, óf je bestelling doorgeven. Hou hier dus rekening mee!

Vuurwerk én oliebollen: het kan bij John de Knaller!

Bij Oud & Nieuw horen 2 dingen er écht bij: vuurwerk, en natuurlijk oliebollen! Bij John de Knaller kun je dit jaar, net als afgelopen jaren, beide vliegen in één klap slaan!

Het is nu namelijk mogelijk om bij je vuurwerkbestelling direct oliebollen te bestellen, die keurig én vers voor je klaarstaan op het door jou gekozen ophaalmoment. Klinkt ideaal toch?! Verse oliebollen, zonder thuis in de frituurlucht te zitten..

 

Bestel daarom bij John de Knaller gelijk jouw oliebollen bij het vuurwerk, en je bent in één klap helemaal klaar voor Oud & Nieuw!

Klik hier om direct jouw bestelling te doen!

×
Like ons op Facebook!