Een van de bekendste merken is toch wel de Zena/original collection. Een reseller van deze collectie is Zena vuurwerkdeal Almere en verkoopt een aantal van de potten uit deze collectie met hoge kortingen. Een aantal jaar geleden waren de sierpotten van dit merk nog verboden in Nederland, maar sinds er 500 grams potten mogen worden verkocht in Nederland is dit merk één van de favoriete geworden onder de Nederlandse vuurwerkliefhebbers.

Zena vuurwerkdeal Almere

Zena vuurwerkdeal Almere verkoopt naast de Zena collectie ook sierpotten van Herlat en original fireworks. Ook Herlat en Original fireworks zijn vooraanstaande merken als het gaat om zwaarder siervuurwerk. Potten als Pyro’s Delight en Nightfall zijn echte aanraders en beschikken over maximale kruitvulling voor Nederlandse begrippen.

Hoger kortingen bij Zena vuurwerkdeal Almere

Deze winkel mag dan misschien niet het aller grootste assortiment hebben, maar beschikt zeker over de toppers en dat vaak voor een betaalbare prijs. Zo gaan bij vuurwerkdeal Almere verschillende topproducten met 50% korting weg en is zelfs het favoriete pijlenpakket van veel vuurwerkliefhebbers te koop in deze winkel. “Light Year” is een pijlenpakket die zich elk jaar weer bewijst voor slechts € 29,95.

Naast de hoge kortingen bij Zena vuurwerkdeal Almere is er ook een voorverkoop actie

  • Van € 20,- t/m € 39,- krijgt u de Origin of Fire
  • Van € 39,- t/m € 100,- krijgt u de Crazy Square
  • Van € 69,- t/m € 150,- krijgt u de Notorious
  • Van € 115,- t/m € 200,- krijgt u de Shoot to Thrill
  • Van € 175,- t/m € 350,- krijgt u de Wonderfull World

Adres van Zena vuurwerk deal

Wagenmakerbaan 19
1315 BB Almere

Zena vuurwerk deal