Een van de bekendste vuurwerkwinkels in Almere is misschien wel Fejo Almere. Deze vuurwerkdealer draait al jaren mee en heeft een ruim assortiment. De voorverkoop actie van Fejo is aan de magere kant, maar de kwalitatief goede vuurwerkproducten maken een hoop goed. Zo verkoopt Fejo vuurwerk Almere de diamond collectie en is het daarmee één van de weinig diamond collectie vuurwerkdealers in Almere. Tevens claimt Fejo de grootste diamond dealer van Nederland te zijn en dat wil natuurlijk wel wat zeggen.

Fejo vuurwerk Almere

Houdt u van kwaliteit en vindt u het niet erg om de hoofdprijs te betalen voor prachtig vuurwerk? Dan is Fejo zeker de vuurwerkwinkel voor u! Naast de diamond collectie van deze vuurwerkwinkel is er ook een budget line aangetrokken om ook vuurwerk voor een lagere prijs te kunnen aanbieden. Wanneer u kwalitatief goed vuurwerk voor een lagere prijs wilt raden wij u aan om eens te kijken naar Rowy vuurwerk Almere.

Fejo vuurwerk Almere is grootste Diamond dealer van Nederland

Als u een product uit de Diamond collectie zoekt dan gaat u deze zeker vinden bij Fejo vuurwerk Almere. Zij zijn namelijk de grootste Diamond dealer van Nederland en deze vuurwerkfabrikant heeft zichzelf al jaren bewezen. Kwalitatief goed vuurwerk met prachtige effecten, waarbij het enige nadeel de prijs is. De voorverkoop actie van Fejo Almere is zoals al eerder gezegd mager, maar hebben wij hieronder toch nog even gepubliceerd.

  • Van € 25,- t/m € 50,- krijgt u de White lightning
  • Van € 50,- t/m € 100,- krijgt u de Fantastic High Flyer
  • Van € 100,- t/m € 200,- krijgt u de Caesers Gold
  • Vanaf € 200,- krijgt u de T-Rex

Adres van Fejo Almere

Oliemolenstraat 59-61
1333 DB Almere

Fejo Almere