Verkoop Vuurwerk

?

Sydney vuurwerk van Vulcan

Sydney vuurwerk van Vulcan steek je één keer aan, waarna je kan genieten van de show. Sydney Vuurwerk beschikt over 100 schoten met in totaal 1,1kg kruit. Grootse blink effecten worden afgewisseld met gouden regen. De salvo's worden omgewisseld, waarna het tempo omhoog gaat en crackling wordt toegevoegd in de eindfinale. Uniek aan compoundcake Predator van Vulcan is de variatie van de mooiste effecten. Door de korte salvo's krijg je een optimale ervaring van deze populaire effecten (gouden regen en blink). Met de 25 mm buizen en maximaal kruidgewicht is Predator een fantastisch product.

Lees meer: Sydney vuurwerk van Vulcan

Vuurwerk in Almere

Alle acties die jíj zoekt, hebben wíj al gevonden!

Bent u opzoek naar vuurwerk in Almere? Op onze website vindt u de voordeligste acties, winkels en producten. Daarbij houden wij natuurlijk in de gaten waar een vuurwerk demonstratie in Almere wordt gehouden. Ook op de hoogte blijven van de laatste updates en aanbiedingen m.b.t. vuurwerk in Almere? Like ons op Facebook, schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en houdt de website in de gaten!

Vuurwerk acties in Almere

Vanaf november is het alweer mogelijk om vuurwerk in Almere te bestellen met verschillende aanbiedingen, 1+1 acties, winacties en aftelkorting. Zo zijn er bij John De Knaller en Verkoop Vuurwerk verschillende vuurwerk acties lopende en hebben zij weer een ruim assortiment met prachtig vuurwerk . 

NIEUW DIT JAAR: Compound Cakes!

Nieuw dit jaar zijn de compound cakes: maximaal gevulde cakes die door de fabrikant al met elkaar zijn verbonden middels lontjes! Je hoeft dus niet meer zelf de cakes te verbinden; wel zo veilig. De compound cakes staan garant voor een prachtig spektakel en een minutenlang hemelvullend schouwspel. Benieuwd geworden naar deze compound cakes? Wij hebben alvast de mooiste voor je uitgezocht, jij hoeft alleen nog maar hier jouw eigen favoriet uit te zoeken!

Vuurwerkwinkels in Almere

Een overzicht van alle vuurwerkwinkels in Almere, waarbij wij de beste, mooiste en voordeligste producten op onze website hebben geplaatst. Almere beschikt op het huidige moment over een groot aantal vuurwerkwinkels, waardoor het voor veel inwoners lastig is om te kiezen. Wij helpen u daarmee! Hiernaast treft u een aantal vuurwerkwinkels in Almere. Mist u er één? Meldt het via het contactformulier!

Meer over: Vuurwerkwinkels in Almere

Vuurwerkvrije zones in Almere

In de gemeenteraad van Almere is dit jaar gediscussieerd over de vraag of er vuurwerkvrije zones in Almere moeten komen. Voornamelijk Groenlinks wilt in bepaalde gebieden een verbod voor het afsteken van vuurwerk instellen, terwijl andere partijen hier niets voor voelen. Factoren als traditie, controleerbaarheid, veiligheid en vrijheid worden hierbij afgewogen. Burgemeester Weerwind wees de raadsleden er op dat het moeilijk en duur is om te controleren of er in zo`n vuurwerkvrije zone ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken.

Deze jaarwisseling zullen er dus nog geen vuurwerkvrije zones in Almere zijn. Wel is de afsteektiijd beperkt van 18:00 uur t/m 02:00 uur om overlast te minimaliseren.

Vuurwerk aanbieding in Almere

Dit jaar is het opnieuw mogelijk om naast uw bestelling gratis vuurwerk te ontvangen! Na invoering van de onderstaande actiecodes ontvangt u bij een bestelling bij Verkoopvuurwerk.nl met de onderstaande actiecode een gratis MC Thunder(knalcake) cadeau en ontvangt u bij Zena Vuurwerk de Zena Turboblitz(fluitcake).

Verkoop Vuurwerk

Gebruik actiecode:

ACB16-VUURW-ERK16-YgbHG

Website: www.verkoopvuurwerk.nl

Verkoop vuurwerk

Zena Vuurwerk

Gebruik actiecode:

ZENA6-VUURW-ERK16-Y5Gxj

Website: www.zenavuurwerk.nl/verkoopvuurwerk

Triumph Box Vuurwerk - Zena Vuurwerk

Dit jaar groots uitpakken? Of houdt u het bescheiden? In beide gevallen raden wij u de Triumph van Zena Vuurwerk aan! Want voor een scherpe prijs haalt u een complete vuurwerkshow in huis. De Triumph van Zena Vuurwerk bestaat uit twee 500grams cakes met elk 23 schoten. En wat een effecten komen er uit deze schoten: van blinkers tot willows en van gekleurde effecten tot gouden. De Triumph van Zena Vuurwerk heeft het in zich om een vuurwerkshow op zichzelf te zijn en dat is precies de reden, waarom u deze in huis moet halen.

  • 1
  • 2
×
Like ons op Facebook!